Tijdens een I AM sessie kreeg ik een mooie boodschap over hoe ik SOMA en I AM op dit moment het beste kan vormgeven binnen een inspirerende reeks. Deze tijd waarin we uitgedaagd worden om meer naar binnen te gaan en de kracht, gezondheid en vreugde IN onszelf te versterken vraagt om verdieping.
Ik heb ervaren dat ik door de combinatie van SOMA BREATH en I AM prayers sprankelend en krachtig verankerd de dag in ga en beter slaap. Daarnaast verstekt SOMA BREATH het immuunsysteem en dat wilde ik zeker!

Door mijn ervaring als I AM coach weet ik dat de woorden uit het I AM boek een krachtige helende werking hebben en mijn wereld prachtig beïnvloeden, steeds weer. Door SOMA BREATH ging ik sneller dieper in meditatie en kon ik mijn gedachten stil krijgen. Die diepe ervaring vind ik heerlijk en dit deel ik graag.

7 weken lang gaan we elke week 1 sessie met een ander thema doen. We duiken dieper in de ademhaling en leren meer over de techniek. Gebruiken verschillende ademritmes. Daarnaast helen we door het gebruik van I AM prayers en zinnen op een diep niveau oude patronen. De kosten voor deze sessiereeks zijn 85 euro. We starten 23 Februari. De sessies vinden plaats op dinsdagavond en je krijgt altijd een terugkijklink zodat je het een week lang kan herhalen of op een ander tijdstip kunt kijken als je verhinderd bent. Schrijf je hier in

WEEK 1: Het Helen van de Mentale sfeer.

We leven in een groot veld van collectieve gedachten, gevoelens en overtuigingen die je onbewust kunnen beïnvloeden. Door de helende woorden daar naar toe te sturen kan je die negatieve beïnvloeding voorkomen en zuiveren. Je bent beter beschermt en in verbinding met je ware zelf. Je leert meer over hoe de adem in je lichaam beweegt en waar je ruimte kan maken.

WEEK 2: Energetische schoonmaak.

Je bent meer dan een lichaam, je bent een groot energieveld! Door de woorden vanuit je hart uit te spreken en je dieper te verbinden met je Goddelijk Zelf, het Licht dat JIJ BENT, stuur je die energie aan om je persoonlijke energetische veld op te ruimen. De ruimte om te ademen en dit in je hele energie veld te ervaren onderzoeken we.

WEEK 3: Innerlijke Vrijheid.

Als jij je echt vrij voelt ben je los van beperkende gedachten, gevoelens en emoties. Het accepteren van jezelf en de verbinding maken met je Hoger Zelf staan centraal in deze sessie. We kijken naar geluid en adem en leren I AM chant.

WEEK 4: Volmaakte gezondheid.

Hier linked SOMA BREATH sterk met I AM. Door de oefeningen van SOMA BREATH gaat je lichaam een chemisch proces starten dat een helende werking heeft. De woorden ondersteunen dit nog sterker! Wat wil jij helen? Of nog sterker maken in je lichaam?

WEEK 5: Het verhogen van je Aantrekkingskracht.

Hoe fijn is het als je de Magneet in jezelf weet te activeren en datgene kan aantrekken wat je graag wilt? Veranker het Licht dieper in je! Word de Magneet die het positieve aantrekt!

WEEK 6: Diep gevoel van veiligheid en bescherming.

Het idee dat de buitenwereld je iets aan doet of heeft gedaan mag geheeld worden. Als je van binnen voelt dat het veilig is om te zijn wie je echt bent, moet succes vanzelf volgen! En laat dat nu net de volgende sessie zijn!

WEEK 7: Het bereiken van Succes!

Hoe mooi is het dat dit de laatste boodschap van deze reeks is! Je bent nu een stuk verder qua ademtechniek en je immuunsysteem is al wat versterkt, je kan meer innerlijke rust ervaren en je hebt prachtige golven van energie jouw wereld ingestuurd! Wat is succes? Succes is je eigen proces en wat dit inhoudt ontvouwt zich vanzelf door focus en komt op het juiste moment. Het grootste succes voor mij was mijn innerlijke bevrijding! Dat wens ik iedereen toe.

TRISTAN
FIRST YOU BELIEVE

D-LICIOUS VOCALS
HUMAN NATURE