Soma Breath HERFST/WINTER SESSIES

De dagen zijn koeler, tijd om de kaarsjes aan te steken en naar binnen te keren. Ik start eind november met een heerlijke, nieuwe ademreeks. We duiken samen dieper in onze heling, zowel lichamelijk als geestelijk, door ook de aandacht te richten op de CHAKRA’S, zodat de ENERGIE beter gaat stromen.

Geniet van heerlijke muziek, mijn zang, krachtige I AM woorden en diepe meditatie vanuit mijn prachtige Ierse huis. De Soma Breath muziek is gemaakt op de diverse ademritmes, wat een feestje is! Het draagt je zacht of swingend de sessie door met diepe meditatie momenten.
Wist je dat je door Ademtraining DIEPER IN MEDITATIE komt dan na 4 uur mindfulness of andere meditatie? Het versterkt onder andere je IMMUUNSYSTEEM. Dit is wetenschappelijk bewezen. Maar…het is vooral heerlijk om te doen. Zelf voel ik me na een sessie vrolijk, levendiger, krachtig en de Lichtenergie stroomt door mij heen. Ben je een beginner of al verslaafd? Het maakt niet uit! Ik zorg voor een mooie opbouw met ruimte voor de gevorderden om er langer in door te gaan. Je kies altijd je eigen grens.

Wat krijg je?

7 sessies live op ZOOM met terugkijk-link. We beginnen eind november en eindigen in maart.
Je ontvangt altijd een terug kijk link als je niet live mee kan doen. Live dagen zijn op verschillende dagen van de week.
Kosten: € 70,- incl. BTW. HEB JE MEDISCHE KLACHTEN, CHECK ALTIJD JE BEHANDELEND ARTS.*

 

Schrijf je hier in

 

* Wanneer mag je geen Soma Breath doen? Dit zijn de contra-indicatiesCOPD-II en COPD-III

• chronische ziekten met symptomen van decompensatie of terminale ziekte
• individuele intolerantie voor zuurstoftekort
• Koorts, acute virale ziekten
• hart- en hypertensie.
• kanker
• mensen met epilepsie, pacemakers of hartritmestoornissen

 

SOMA BREATH & I AM

Tijdens een I AM sessie kreeg ik een mooie boodschap over hoe ik SOMA en I AM op dit moment het beste kan vormgeven binnen een inspirerende reeks. Deze tijd waarin we uitgedaagd worden om meer naar binnen te gaan en de kracht, gezondheid en vreugde IN onszelf te versterken vraagt om verdieping.
Ik heb ervaren dat ik door de combinatie van SOMA BREATH en I AM prayers sprankelend en krachtig verankerd de dag in ga en beter slaap. Daarnaast verstekt SOMA BREATH het immuunsysteem en dat wilde ik zeker!

Door mijn ervaring als I AM coach weet ik dat de woorden uit het I AM boek een krachtige helende werking hebben en mijn wereld prachtig beïnvloeden, steeds weer. Door SOMA BREATH ging ik sneller dieper in meditatie en kon ik mijn gedachten stil krijgen. Die diepe ervaring vind ik heerlijk en dit deel ik graag.

Foto's: Majanka Fotografie | Soma Breath Wassenaar

TRISTAN
FIRST YOU BELIEVE

D-LICIOUS VOCALS
HUMAN NATURE

 

SHORT ONLINE SESSIE